5 IDEI CU CARE SĂ ÎȚI ÎMBUNĂTĂȚEȘTI ȚINUTELE PRIMĂVARA ACEASTA

FOLOSEȘTE ACCESORII TRENDY PENTRU POȘETĂ

       Într-o varietate de nuanțe orice accesoriu integrat cu stil în ținută conferă un plus de eleganță și o pată de culoare. Vei radia primăvara aceasta, cu o simplă schimbare într-o gama largă de modele. Tot ce îți mai rămâne de făcut este să îți folosești imaginația!

 FA-ȚI O FUNDIȚĂ DIN EȘARFĂ POȘETEI

Mereu te gândești cum sa ieși in evidență într-un mod cat mai unic? Un truc trendy este să creezi o fundiță genții cu ajutorul unei eșarfe. Poate fi pe partea stângă a baretei poșetei sau pe cea dreaptă, oferind un aer chic. Dacă îți place acest trend însă îți dă bătăi de cap să îl pui in practică, comandă un accesoriu în formă de fundiță și outfit-ul este complet!

ASORTEAZA-ȚI POȘETELE CASUAL IN ȚINUTE OFFICE

          Ai o întrunire important și vrei să atragi atenția? Alege în locul unei poșete office una clasica cu o pată de culoare, îi poți adăuga mici aplicații sau o poți grava pentru un plus de stil. Cu poșeta potrivită te vei simți plină de încredere și gata sa îți prezinți proiectele si ideile! 

POARTĂ ROCHIȚE ÎNFLORATE CU POȘETE MINI

            Primăvara este momentul în care nu doar natura înflorește dar și hainele noastre o pot face. Și ce merge mai bine lânga o rochiță înflorată decât o poșetă pastelă!?

ASORTEZĂ-ȚI POȘETA CU PANTOFII

         Oricare dintre combinațiile prezentate mai sus trebuie să aibă și retușul care le conferă un plus de stil, astfel după ce te-ai decis ce outfit vei aborda mai rămane doar sa îți pui pantofii asortați cu poșeta.De asemenea, îți poți lua pantofii preferați și să le alegi poșeta cu care sa îi asotezi!

Dacă deja te gândești cum să le pui în practică, însă nu ai poșeta ideală, avem noi soluția! Împreună cu confecționerul nostru creează-ți una pe stilul tău!

Poșetele de pe site sunt pur orientative, pot fi recreate ca în imagini sau personalizate următoarele elemente: culoarea, lungimea baretei, prinderile, numărul si amplasarea buzunărașelor interioare și exterioare!
CONTACTEAZA-NE

Lasă un răspuns