ALEGEȚI POȘETA DIN PIELE ÎN FUNCȚIE DE PERSONALITATE

În articolul de astăzi vei învăța ce poșetă din piele se potrivește în funcție de cele două tipuri primordiale de personalitate: introvert și extrovert. Deoarece acestea definesc felul în care îți alegi ținutele, chiar dacă ai sute de opțiuni, instinctiv vei tinde spre un anumit tip de outfit.

Femeile extrovertite sunt pline de energie, adoră să fie în centrul atenției și preferă nuanțele vibrante. Ideală pentru acest tip de personalitate este o poșetă din piele pastelată cu o nuanță puternică. Astfel, poșeta din piele românească Jennifer mică-Red este opțiunea perfectă pentru ca toate privirile să fie ațintite asupra ta cu admirație.

 Un alt tip de poșetă care ți se va potrivi perfect dacă te încadrezi în tipologia extrovertului este o poșetă din piele bicoloră, tricoloră sau multicolora cu diferite tipuri de modele si aplicații. Acest tip de model trece foarte greu neobservat și îți amplifică feminitatea si încrederea în tine.

Nu în ultimul rând, dacă te încadrezi in tipologia extrovertului,  poșetei tale din piele nu trebuie să îi lipsească un accesoriu colorat în nuanțe puternice cum ar fi: roșu, ametist, burgundy, galben, violet, portocaliu sau roz acestea aducându-te în centrul atenției.

La polul opus femeile introvertite adoră să nu atragă atenția, să fie cât mai relaxate și să petreacă cât mai mult timp lucrând pentru țelurile lor, decât pierzându-l cu foarte multe interacțiuni interumane. Acestea au nevoie de o poșetă discretă într-o nuanță caldă dar calmă desaturată oferindu-le o doză de mister. Astfel poșeta Jennifer mică – Nude este ideală pentru o persoană cu acest tip de personalitate, având de asemenea o compartimentare ideală pentru activitațile de zi cu zi.

În altă ordine de idei, dacă te încadrezi în tipologia introvertului trebuie sa optezi pentru nuanțe opace, poșete monocrom, simple și elegante. Următoarele nuanțe pentru poșeta din piele îți vor oferi calmitate, stil si feminitate într-un mod discret: nude, negru, alb, lila, turcoaz, roz pal, albastru deschis și maro.

Colecția Royal Business

Rucsacul Alma – Nude

lei 1.200,00 TVA inclus

Un ultim sfat este utilizarea accesoriilor pentru poșeta din piele. Chiar dacă nu dorim sa ieșim în evidență un mic accesoriu ales în nuanța potrivită ne poate completa perfect ținuta într-un mod unic, dar totuși discret.

În final, în funcție de tipul de personalitate cu ajutorul confecționerului nostru îți poți crea poșeta din piele pe comandă perfectă pentru tine pe care să o ai alături zi de zi.

MAI MULTE PRODUSE SIMILARE

Lasă un răspuns