ALMA – geanta complexa cu trei moduri de purtare

rucsac nud piele naturala

Alma este un nou model al firmei Corys, proaspat “scos” din mrejele productiei.

Un proiect Corys Atelier

Alma este o poseta aparte, o poseta foarte versatila . Manerele de mana permit purtarea ei in mana sau pe antebrat. Un alt mod de a o purta pe Alma este pe umar sau pe diagonala, datorita baretei lungi si ajustabile. Mai mult decat atat, exista alte doua barete detasabile si ajustabile ce se prind de poseta cu ajutorul unor carabine metalice din zamac. Astfel poseta devine un rucsac, un “backpack”.

Alma are un compartiment ca al unei posete normale, in partea de sus, si se inchide cu un fermoar metalic.

Captuseala posetei este de foarte buna calitate, un bumbac satinat asortata la nuanta nude a posetei.

Ce este intr-adevar novativ la aceasta poseta este faptul ca in partea de jos exista un extra-compartiment larg si incapator prevazut tot cu inchidere cu fermoar metalic. Acest compartiment se deschide practic ca o “carte”, iar in acesta incap chiar foarte multe lucruri necesare: agende, carti, mici brosuri, tablete, eventual un portfard, truse de machiaj, cosmetice, efecte necesare. In partea de sus, in compartimentul principal, puteti sa va puneti telefonul sau telefoanele mobile, cheile masinii, un portcard si un portofel deci lucruri care sa va fie mai la indemana si de care va folositi mai des.

Alma este o poseta care are un sistem de organizare al efectelor personale foarte bine structurat. Deci poseta se poarta in trei moduri distincte: in mana, pe umar, si in spate, ca rucsac. Sper sa va fie de mare folos si ajutor si, daca va place, puteti sa o si comandati. Culorile si nuantele, cat si accesoriile, le puteti alege, iar noi putem sa producem geanta. Dupa cum cred ca stiti deja, putem sa o realizam la comanda, dupa preferintele voastre de culoare, textura si accesorizare. S-a lucrat mult la aceasta poseta, dar eu cred ca obiectivul a fost atins. Poseta este bine realizata, functionala si  foarte bine structurata. 

Si nu uitati, o cheama Alma!

Acum o puteti cumpara!

Lasă un răspuns