CUM SĂ ASORTEZI O POȘETĂ DIN PIELE!

 

În articolul de azi vom învăța 3 moduri în care să stilizezi corect un outfit care are în componență o poșetă din piele. Tot ce îți mai rămâne de făcut este să citești, iar dacă îți dorești o poșetă românească din piele pe comandă, te așteptăm să ne contactezi!

        1. Folosirea armonioasă a combinației de nunanțe:

Pentru multe dintre noi teoria culorilor nu a fost decât o pasiune la orele de desen, însă această teorie joacă un rol foarte important în viața noastră de zi cu zi, în special în asortarea ținutelor. Astfel combinarea unor nuanțe complementare sau analoage cu nonculori poate aduce un plus outfit-ului nostru, iar noi vom radia.

Un exemplu de outfit reușit este cel al poșetei Bucket, o poșeta elegantă din piele și denim blue închis se potrivește perfect cu rochița vaporoasă blue ciel, bareta neagră se completează perfect cu încălțamintea, iar ciucurașul colorat aduce pata de culoare care ofera retușul final al ținutei.

  2. Asortarea ținutelor casual cu poșete elegante:

Deși mergem la birou într-o ținută lejeră,  ne dorim să emanăm stil și feminitate, astfel poșetele noastre din piele pot rezolva această problemă pe care toate o întâmpinăm. Iată câteva exemple de poșete care îmbină perfect stilul cu utilitatea practică și sunt ideale pentru o zi la birou: Mihaela, Valeria care se poate găsi în trei variante dimensionale (mică, medie și mare), Cristina, Corinuța și Jennifer.

3. Poșete colorate cu ținute monocromatice:

O poșetă din piele într-o nuanță caldă poate fi foarte ușor de asortat cu un outfit monocrom. Ideal pentru poșetele colorate sunt albul, negru, nuanțele desaturate și cremul care scot perfect poșeta în evidență într-un mod subtil.

Pentru poșeta din piele Corinuța în varianta roz fucsia, modelul nostru portă o salopetă albă cu o broderie finuța și încalțaminte asortată. Acest outfit crează un look simplu, chic și elegant ideal pentru o plimbare în parc sau chiar pe malul marii, ori la o ieșire în oraș. Opțiunile pentru acest tip de outfit sunt nenumarate, cât și pentru modul în care poate fi personalizată poșeta!   

În continuare, vă vom prezenta încă 3 idei de outfit-uri cu poșete din piele marca Corys:

Tolba Georgiana – Blue, Emerald, White, este o poșeta din piele chic asortată la o ținută casual bicoloră ideală pentru plimbarile recreative!

Poșeta Laurie – Blue, Red asortată perfect cu două dintre cele trei culori primare care sunt și complementare, crează o armomie vizuală ideală, oferind un plus de stil și rafinament.      

Poșeta Jennifer mică – Nude completează perfect ținuta casual aducând modelul în centrul atenției oferindu-i o doză de mister și feminitate.

Produsele pot fi realizate ca în imagine sau personalizate în funcție de stilul tău!

AFLĂ MAI MULT

Lasă un răspuns