MARIMEA IDEALĂ A POȘETEI DIN PIELE

Poseta, un accesoriu foarte important

Primul lucru la care se gândește orice femeie înainte să iasă din casă este outfit-ul, iar cel mai important element este poșeta.

În articolul de azi vom învăța modul corect în care trebuie aleasă mărimea poșetei din piele în funcție de construcția corpului, de locație și de spațiul pentru obiectele necesare.

Poșeta din piele potrivită pe baza înalțimii 

Primul criteriu pentru alegerea unei poșete din piele este în funcție de înălțime. Pentru femeile scunde sunt indicate poșetele mici tip tolbă, plicuri; poșetele poștaș, crossbody și poșetele medii de mână. Iar pentru femeile înalte sunt ideale poșetele mari: clasice,coșulet, hobo, shopper și cele office cu barete și de umăr. Alegând poșetele pe baza acestui principiu vei crea o armonie perfectă pentru ținută.

Locația un alt factor cheie

Al doilea criteriu este locația. Astfel, pentru ieșirile în parc sau în oraș sunt ideale poșetele din piele mici și cele medii ușoare, spațioase și simplu de purtat. Pentru shooping și birou îți recomandăm poșetele mari, foarte bine compartimentate și pline de stil care au spațiul ideal necesar inclusiv pentru un laptop. Astfel, odată ce vei ieși pe ușă vei fi sigură că ai ales poșeta potrivită gata sa îți fie la îndemână în orice situație.

poseta rosie din piele naturala

IEȘIRE ÎN PARC

IEȘIRE ÎN ORAȘ

poseta din piele naturala la comanda

SHOOPING

BIROU

Unul, două, trei sau “n” compartimente

Al treilea criteriu este compartimentarea. Organizarea buzunărașelor este realizată în funcție de tipul poșetei, aleasă pe baza celor două criterii anterioare.Astfel, poșetele din piele mari și medii vor avea suport dublu pentru telefoane mobile, buzunar interior cu fermoar, un compartiment despărțitor cu fermoar și buzunăraș cu fermoar exterior. Poșetele mici vor avea o compartimentare simplă  în principiu suport dublu pentru telefoane, buzunăraș cu fermoar interior și exterior. Acest lucru va reprezenta un atu pentru poșetele realizate pe comandă în atelierul nostru, deoarece îți poți alege amplasarea compartimentelor pe gustul tău.

Astfel, tot ce îți rămâne de făcut pentru un outfit ieșit din tipare este să îți creezi în atelierul nostru o poșetă pe comandă, pe baza indicilor sus menționați. Iar în magazinul online vei găsi poșetele organizate pe categoriile de la primul criteriu fiind mult mai ușor de ales poșeta care va deveni a ta.

ȘI MAI MULTE POȘETE

Lasă un răspuns