De ce suntem perfecți pentru a vă crea o poșetă?

“ Suntem o familie a cărei placere este perfecțiunea și astfel am ajuns să realizăm poșete din piele pe comandă după preferințele și gusturile fiecarui client. Proiectându-le și realizând tipare în funcție de dorințele dumnevoastră. 

Dorim să vă simțiți parte din familia noastră, fie ca va creați o poșetă sau serii mici de poșete din piele personalizate pentru magazine, evenimente și festivități haute-couture, fashion & style, ori colecții de modă. Suntem pregătiți să vă primim cu căldură!

Cum altfel ne putem rasfăța mai bine clienți, decât folosind piele fiabilă, rezistentă, aspectuoasă și care corespunde tuturor normelor europene cât și accesorii de calitate pentru a crea o poșetă ,,nemuritoare”.

 O poșetă din piele Corys nu este orice fel de poșetă. Este o metaforă a unei piei inerte care prin mâini dibace, atenție, migală, inteligență și suflet se transformă într-un mic vis foarte aproape de realitate.”

POȘETE UNICAT ROMÂNEȘTI

Creăm poșete pentru că apreciem unicitatea clienților noștri și dorim să avem o lume plină de poșete din piele speciale la fel ca și posesorii lor. O lumea plină de culoare și personalitate redată de un accesoriu incomparabil.

Despre poșete