Despre noi

geanta office piele

Corina Bodeanu
Owner & designer &MODEL

Atunci când creezi în mod instinctiv, înseamnă că ai talent și că trăiești fără compromisuri!

HORIA BODEANU
WEB DESIGNER & ART CREATOR

O imagine face cât o mie de cuvinte, iar un video este o nuvelă.

Bogdan Bodeanu
IMAGE DIRECTOR & manager & pr

Uneori realitatea este mai profundă decât imaginația!

geanta piele

Dragul nostru client,

Corys este un brand românesc de poșete din piele pe comandă fiind un etalon al oricărei femei cochete și moderne. Poșetele și gențile noastre din piele sunt atuul unei munci în echipă, iar ca rezultat final este o poșeta elegantă, utilă, comodă și dorită pe care demult ați visat-o.

Corys deține primul magazin online din România care poate produce la comandă poșete exact sau foarte aproape de dorințele dvs, conținând un sistem integrat de producție: proiectare, proto-tipare, prototip și produs final.

La noi puteți să vă personalizați și să vă asortați nuanțele poșetei comandate în ton cu particularitățile exprimate de trendsetteri ori pur și simplu după gusturile și preferințele dvs. Lucrăm cu piei de bovină atent selecționate, de o calitate excepțională, cu o textură deosebită, o piele importată din Italia de la prestigioasa firmă GRUPPO MASTROTTO s.p.a.

Corys este în top și, tocmai de aceea, am ales ca furnizorul nostru principal de piele să fie o firmă apreciată și căutată pentru înalta calitate pe care o oferă clienților săi.

Corys este o afacere de famile înființată în anul 2007 care a crescut încet și pe baze solide prin muncă multă și eforturi susținute, fiecare membru aducându-și contribuția lui la realizarea acestui proiect.

Corys își propune să  vă satisfacă toate așteptarile  și să vă demonstreze că se poate crea un viitor și prin inteligență, pasiune, răbdare și muncă.

Cu mult drag,
Corys ❤️️