❤️️ Corys New ❤️️

      Fiind un producător de genți piele renumit de peste 10 ani în domeniu, am creat mii de poșete pentru clienții noștri. Acum este timpul să ni te alături și tu în această minunată calătorie spre a crea poșeta perfectă pentru tine.

       În atelierul nostru creăm genți piele realizate în ton cu trendurile internaționale curente, în nuanțe chic, unicate cu un aer feminin, en vogue. Fie că vrei o poșetă din piele sau mai multe poșete românești din piele naturală, noi le putem crea pentru tine.

      De ce să devii clientul nostru? Pentru că doar noi îți putem transforma poșeta visurilor tale în realitate cu ajutorul proiectului digital, printr-o simulare a poșetei cu nuanțele alese de tine! Apoi o vom coase cu cea mai mare grijă și atenție, o vom întări cu bureți și salpa pentru a-și pastra forma, iar în final poșeta căptușită cu bumbac satinat va ajunge la tine, într-un săculeț special de protecție!

      Eleganța și feminitatea sunt cele două cuvinte cheie care definesc o femeie de succes apreciată și iubită de cei din jur, iar acestea pot fi atinse foarte ușor cu ținută chic asortată cu o poșetă din piele unicat.

Cu noi îți poți crea orice poșetă în nuanța favorită! Fie ca adori fucsia, bej, cărămiziu, smarald ori curcubeu în atelierul nostru poșeta din piele pe comandă va prinde viață în culoarea aleasă de tine. Tot ce mai ai de făcut este să îți alegi favorita!

De ce să optezi pentru un producător de genți piele? Pentru că îți va crea un accesoriu vestimentar în trend, potrivit gusturilor și personalității tale ieșit din tipare!

De ce să alegi o poșetă Corys? Datorită cusăturilor atent realizate, a pielii naturale folosite de cea mai înaltă calitate, a devotamentului și răbdări marochinerilor noștri și mai ales al griji față de preferințele clienților care aleg atelierul nostru!