Politica de confidentialitate

Site-ul www.corys.ro este proprietatea S.C. CORYS GROUP S.R.L. Politica de Confidentialitate descrie felul in care noi folosim si utilizam informatiile pe care ni le-ati putea furniza prin folosirea acestui site. Va rugam sa va asigurati ca ati citit intreaga Politica de Confidentialitate inainte de folosirea site-ului, sau inainte de a trimite informatii prin intermediul acestui site.


Secvente de confidentialitate utilizate de S.C. CORYS GROUP S.R.L
Nu vom divulga datele de contact si datele personale unei terte parti, decat daca este cerut prin lege.
Nu va vom trimite e-mail-uri decat daca ati completat campul e-mail pe formularul de comanda sau v-ati inscris in baza noastra de date folosind formularul de inscriere de pe website.
Nu vom abuza de datele dumneavoastra personale in nici un fel.
Informatii colectate de la clientii nostri sunt datele personale si informatiile pe care le colectam de la diverse persoane in timp ce viziteaza site-ul www.corys.ro
Date si informatii cu caracter personal
Informatiile pe care dumneavoastra le furnizati in cunostinta de cauza, doar pentru un scop explicit., sunt numite “date cu caracter personal” Aceaste date vor fi pastrate in siguranta si vor fi folosite doar pentru scopul pentru care ne-ati dat permisiunea, adresa de e-mail si numarul de telefon furnizate pe formularul de comanda pentru produse fiindu-ne necesare pentru a va elibera factura fiscala, pentru comunicarea termenelor de livrare a produselor comandate sau a oricaror informatii care fac obiectul comenzii dvs.

S.C. CORYS GROUP S.R.L. va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. S.C. CORYS GROUP S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. CORYS GROUP S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, pentru comunicarea termenelor de livrare a produselor comandate, comunicarea unor oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre S.C. CORYS GROUP S.R.L. nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.

Pe mailul office@corys.ro puteti sa va exercitati acest drept prin trimiterea unui mail cu subiectul: “Rog stergerea datelor”.