Politica de returnare

Potrivit Ordonantei de urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu  profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative,consumatorul are dreptul sa notifice in scris posete-piele.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Contravaloarea comenzii se va inapoia in cel mult 30 de zile de la data notificarii in scris a cererii. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. De asemenea suma inapoiata nu include comisioanele aferente viramentului bancar.
Restituirea contravalorii produsului returnat se va face prin ordin de plata, intr-un cont bancar specificat de dvs in cererea trimisa pe mail.

Conditia de acceptare a returului.

 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit)

Defecte de fabricatie sau deteriorari survenite in momentul transportului.

Posetele si gentile Corys sunt atent verificate in momentul livrarii de catre angajatii care se ocupa cu CTC-ul, ambalarea si expedierea insa exista posibilitatea ca factorul uman sa dea gres din varii motive(stress, oboseala, surmenaj). Astfel in cazul in care primiti o poseta sau o geanta defecta, produsul va fi inlocuit. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor vor fi suportate de catre noi.

Durata de garanţie este limita de timp care curge de la data cumpărării produsului, până la care producătorul îşi asumă responsabilitatea remedierii sau înlocuirii produsului achiziţionat, pe cheltuiala sa, dacă deficienţele nu sunt imputabile consumatorilor.
Pentru posetele si gentile din piele achiziţionate din magazinul online oferim o garanţie de 30 de zile de la data cumpărării.
Daca produsul este returnat in alta stare decat cea in care a fost livrat, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Aceste clauze se aplica conform Ordonantei de Urgenta 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre S.C CORYS GROUP S.R.L.
Nu se pot returna produsele care au fost modificate sau personalizate la cererea clientilor.

 Garanţia va fi asigurată în cel mult 14 zile calendaristice de la data sesizării si consta in urmatoarele:

Repararea posetei cu accesorii si piei cu texturi identice cu produsul achizitionat anterior.
Înlocuirea posetei cu o poseta similara de comun acord cu cumparatorul- dacă aceasta nu poate fi reparata
Returnarea contravalorii posetei, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile.


 Condiţii în care garanţia devine nulă :

  • decolorarea produsului sau a unor părţi component ( accesorii, barete, manere) în urma expunerii la factori severi de mediu
  • defecte cauzate de utilizarea neadecvată, în mod abuziv, incorectă, (umplerea excesivă a genţilor si posetelor din piele duce la deformarea acestora).
  • intervenţia, repararea sau modificarea făcută de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului, incercari voluntare de remediere cu mijloace si dispozitive improprii.
  • întreţinere defectuoasă (curăţarea folosind metode sau produse neadecvate)
     
    S.C. CORYS GROUP S.R.L. nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor de cumparare a produselor sau intarzierea informatiilor datorate unor cauze independente de vointa S.C. CORYS GROUP SRL.
    SC CORYS GROUP SRL nu ofera garantie atunci cand produsele au fost folosite necorespunzator.

 
Adresa de returnare a produselor este: office@corys.ro