RED KISS

geantă piele roșie crem Red Kiss

Red Kiss este o poșetă tolbă, tip poștaș, din piele naturală de cea mai bună calitate, o mică bijuterie pe care v-o puteți permite …

simulare grafica posete piele

RED KISS – o geantă perfectă de umăr …

RED KISS nu este doar un sărut, este o amprentă a propriei voastre identități. Cumpărați-o pentru că merită!

Atunci când vă imaginați ceva să știți că acel lucru chiar există. Ce fel de poșetă îmi doresc? Cum trebuie să fie compartimentată? În ce mod o pot purta? La ce să o asortez? Sunt câteva dintre întrebările pe care vi le puneți atunci când va gândiți că ar trebui să va cumpărați o poșetă. Iar răspunsul este RED KISS !

O poșetă tolbă, tip poștaș, poșetă din piele naturală de cea mai bună calitate, este o mică bijuterie pe care v-o puteți permite . Este realizată într-o combinație duală de nuanțe, iar pentru protejarea structurii de bază am folosit de jur- împrejurul corpului posetei un cheder special. Pe partea din față observați un buzunar tip armonică, foarte folositor pentru cheile mașinii sau pentru mici lucruri mărunte și rapid necesare . Există pe spatele posetei un buzunar cu fermoar, la fel de util, fapt ce vă permite să accesați anumite efecte personale fără a mai umblă în poșetă. Închiderea se face cu un capac magnetic, extrem de interesant. Am folosit pentru designul exterior al capacului ocheti metalici, nichelati prin care am împletit un șnur delicat din piele adria. Capacul posetei este piesa de baza a acesteia, iar de capac este atașat un accesoriu tip canaf, însă ca element de noutate este și buzunarul frontal tip armonică. Interiorul este bine compartimentat cu două suporturi pentru telefoane mobile, un separator median cu fermoar, un buzunar interior cu fermoar pe spatele genții. Poșeta din piele naturală este “îmbrăcată” la interior cu o căptușeală superioară din bumbac satinat. De asemenea are o bareta lungă, ajustabilă, prevăzută cu o cataramă din zamac.

RED KISS nu este doar un sărut este o amprentă a propriei voastre identități. Cumpărați-o pentru că merită!

Chiar acum!

Lasă un răspuns

×