5 MOTIVE PENTRU CARE TREBUIE SĂ IȚI CREEZI O POȘETĂ DIN PIELE ÎN ATELIERUL CORYS

atelierul corys de productie posete din piele

 După sute de căutări online parcă nici o poșetă nu e pe gustul  tău, îi lipsește acel ceva care ar face-o perfectă pentru tine. Poate culoarea nu iți place, sau modul în care a fost accesorizată.

Cum ar fi să ai o poșetă chiar pe stilul tău pe care să o porți cu drag atât la întâlniri, cât și la birou sau chiar la cumpărături!? Dacă nu te- am convins iată încă 5 motive pentru care să iți creezi o poșetă în atelier:

1. ÎȚi POȚI SELECTA NUANȚA FAVORITĂ DINTR-O PALETĂ LARGĂ DE CULORI

 

   Pentru noi, femeile, culoarea este modul nostru de a ne identifica oferindu-ne feminitate și încredere în noi. De cele mai multe ori adorăm o poșetă și am achiziționa-o chiar în acel moment, însă selecția de nuanțe este între 2-3 culori care sunt standard.

     Dezamăgite, ne luăm adio de la produs și ieșim de pe pagină. Știu că iți dorești să fii unică, astfel că și poșeta ta trebuie să reflecte asta!

 

Te invit în comentarii să îmi spui care este nuanța ta preferată și dacă se regăsește în paleta noastră de culori!

    2. ÎȚi POȚI ALEGE MODUL ACCESORIZĂRII POȘETEI

 

 Pe lângă accesoriile detașabile care pot fi adăugate, poșeta conține și alte elemente care pot fi schimbate cum ar: piciorușele metalice pentru stabilitate, închizătoarea, ocheții, capsele, carabinele și inelele.

     Acestea pot fi rotunde, pătrate, etc, iar închizătoarea poate fi pe bază de accesoriu care se rotește, magnet sau fermoar.

 

Tu ce accesorii ai prefera să mai poți modifica? Așteptăm răspunsul tău în secțiunea de comentarii!

3. O POȚI GRAVA

 

     De ce este util și inedit acest lucru?

     Fie că vrei să o oferi cadou, sau să o creezi pentru tine, poșeta poate fi gravată cu un mesaj pe care dorești să îl trasmiți, un citat motivațional pe care ai vrea să îl ai cu tine mereu sau chiar cu diverse desene sau pictograme.

     Poșeta va deveni un mod de a transmite un gând, o trăire sau chiar o emoție celor din jur într-un fel unic.

 

Tu ce ți-ai dori să gravezi pe poșeta ta?

4. ÎI POȚI MODIFICA LUNGIMEA BARETEI

 

     Deși pare un detaliu banal, bareta iți poate da bătăi de cap, prea lungă este extrem de incomodă, iar prea scurtă este greu purtat zilnic. Astfel, modificarea ei în funcție de preferințe este ideală. Iți poți face o poșetă cu bareta detașabilă.

     Pentru o ieșire de seara, mânerul micuț va fi suficient pentru a oferi un plus de eleganță, iar pe timpul zilei i se poate reatașa bareta reglabilă pentru a fi mai rapid, poșeta cât mai la îndemăna.

 

Tu cum preferi poșeta? Cu baretă detașabilă sau fară?

5. ÎI POȚI PERSONALIZA MODUL DE COMPARTIMENTARE 

 

     Uneori, numărul mare de buzunărașe ale poșetei te încurcă, alteori parcă nu are destule pentru nevoiele tale sau pur și simplu nu sunt la îndemână.

     Cea mai bună soluție este o compartimentare strict pentru nevoile tale. Îți poți adaugă buzunărașe exterioare pentru carduri, chei și alte obiecte de care ai nevoie cât mai  la îndemână.

      În interior, îi poți crea un buzunar pe mijloc sau 3-4 buzunare pe pereții poșetei pentru pudră, parfum, farduri și alte produse de dimensiune mică, de care ai nevoie rapid.

         O compartimentare foarte bună a poșetei îți facilitează rapiditatea cu care găsești lucrurile.

  De exemplu, ultimul retuș înainte de o întâlnire este esențial; astfel, poșeta poate avea un compartiment discret pentru un ruj și o oglinjoară special pentru astfel de momente.

 

Tu pentru ce produs nelipsit din poșetă? Ai avea nevoie de un compartiment special ?
     Dacă încă nu te-am convins să îți creezi o poșetă din piele în atelierul nostru, iată încă câteva avantaje:

– este mult mai meticulos cusută, astfel rezistența ei crește;

– cu ajutorul proiectului digital poți vedea și cum va arăta înainte să fie creată și îi mai poți aduce modificări;

– personalizarea elementelor sale o face unică și îi oferă un plus de stil și eleganță, care te va însoți de fiecare dată când o porți;

     Te așteptăm și pe facebook pentru a descoperi mai multe modele create de atelierul nostru!
află mai multe despre noi

Lasă un răspuns